Hvem er NorthOrganic

Vi tager udfordringen op med det store klimaaftryk som tøjproduktionen sætter. Alt det tøj du finder hos NorthOrganic er udvalgt på baggrund af, at der har været taget stilling til bæredygtighed.

Der er ingen produkter med konventionel bomuld, konventionel uld eller konventionel bambus. 

Alle produkter er 100% fri for sundhedsskadelige kemikalier.

Når du køber et stykke tøj fra NorthOrganic, kan du være sikker på, at alle steps i produktionen er forsøgt optimeret efter bedste evne og med de muligheder der ligger til en mere bæredygtig produktion i dag. Vi forsøger også konstant at skubbe til den grænse, så vi kan blive endnu bedre i morgen.

Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Bemærk at vi hos NorthOrganic benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.