Babytøj

Udvalget af babytøj hos NorthOrganic består af bukser, trøjer og bodystockings til de mindste i familien. Størrelserne går fra 56 til 98 cm.

Vælg materialerne til din baby med omhu. Udvalget består bl.a. af tøj i økologisk uld eller bambustøj til babyer.

Der er ikke gået på kompromis med tøjet til babyer og netop derfor finder du det bedste inden for babytøj.

Du finder blandt andet babytøj fra det danske mærke JBS of Denmark som har fremstillet babytøj, der er FSC- og GOTS-certificeret, hvilket skaber de perfekte rammer for dine små.

babytøj - bæredygtigt
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Mere om bæredygtigt babytøj

Når det handler om at købe tøj til de mindste i familien, så er det vigtigt at have øje på certificeringerne. Hos NorthOrganic tilbyder vi babytøj der er GOTS- og FSC-certificeret. Det er din forsikring om, at der ikke er gjort brug af skadelige kemikalier og samtidig er tøjet fremstillet under gode arbejdsvilkår og mere skånsom mod miljøet.

En bæredygtig tankegang til tøjet er noget vi i allerhøjeste grad støtter op omkring.

Køb derfor med ekstra god samvittighed blødt og behageligt tøj til babyer hos NorthOrganic.

Bemærk at vi hos NorthOrganic benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.