Boxershorts i bambusviskose

Vores bambusviskose boxershorts er produceret i FSC®-certificeret bambus og fra de bedste skandinaviske undertøjsbrands. Du kan shoppe boxershorts fra både JBS, CR7, JBS of Denmark, Resteröds og Dovre.

Boxershorts i bambusviskose er generelt anerkendt som højkvalitets undertøj, der både er blødt, åndbart og kan hjælpe med at forhindre sved og lugtgener.

Bliv klogere på hvorfor du skal vælge boxershorts med omtanke og lad dig friste af de lækre styles og fordele ved bambusviskose herunder.

Boxershorts i bambusviskose
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Hvorfor skal jeg vælge boxershorts i bambus?

Du skal vælge boxershorts i bambus af flere grunde. Ikke nok med at vores boxershorts i bambus er FSC®-certificerede, så er der adskillige andre gode grunde.

Komfort: Bambus boxershorts er kendt for at være ekstremt bløde og behagelige at have på. Fibrene af bambusviskose er meget glatte og bløde, hvilket gør dem ideelle til undertøj, der føles godt mod huden. 

Fugtafvisende: Bambus har en naturlig fugtafvisende egenskab, der kan hjælpe med at holde dig tør og komfortabel hele dagen. Bambus kan absorbere 3-4 gange så meget som bomuld, før det føles vådt.

Åndbart og temperaturregulerende: Bambusviskosen er også kendt for deres åndbare egenskaber. De tillader luft at cirkulere frit omkring kroppen, hvilket kan hjælpe med at forhindre overophedning og svedaflejring, men samtidig virker isolerende. Dette gør bambus boxershorts ideelle til at holde dig varm i kulden og kølende i varmen. 

 

Hvorfor skal jeg vælge FSC®-certificerede bambus boxershorts?

Bambus boxershorts hos NorthOrganic er alle fremstillet i FSC®-certificeret bambusviskose. Det betyder, at vores bambus boxershorts er produceret i FSC®-certificerede skove, hvor der ikke fældes flere træer end skoven selv kan nå at reproducere. 

FSC®-certificeringen er også med til at sørge for de mennesker, som arbejder i skoven. De sikres uddannelse, sikkerhedudstyr og anstændige lønninger. Certificeringen af skoven sørger samtidig for beskyttelse dyr- og plantelivet. 

Det betyder, at når du køber bambus boxershorts hos NorthOrganic køber du boxershorts i FSC®-certificerede tekstiler, som ydermere er fremstillet på en FSC®-certificeret undertøjsfabrik i Litauen.