Økologiske uldsokker

Har du ofte kolde fødder? Det er ikke så unormalt - rigtig mange personer lever hver dage med kolde fødder. En af løsningerne kan være uldsokker. Uldstrømper afgiver mere varme og kan give en bedre cirkulation af luften omkring fødderne og holde dem mere tørre. Det gør at ens fødder oftere føles varme. 

Strømper lavet i uld er også meget populære hos outdoor folk, da de giver bedre isolering - og dermed holder bedre på varmen.

Alle uldsokker og strømper du finder her på siden er i økologisk uld i en lækker merino kvalitet. Det betyder at fårene og markerne de går på, er mere bæredygtig og der er taget mere hensyn til miljø og dyrene.

økologiske uldsokker til outdoor
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Bemærk at vi hos NorthOrganic benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.