Alt er bæredygtigt hos NorthOrganic

Alt er bæredygtigt hos NorthOrganic

NorthOrganic er et webunivers, hvor du kan finde viden om bæredygtig produktion af tøj, og hvor du kan være sikker på, at alt hvad du køber, er produceret bæredygtigt.

North Organic bæredygtig shop

Ansvar for den globale forurening

Tekstilbranchen bidrager desværre gevaldigt til den globale forurening. Heldigvis er flere tøjbrands begyndt at tage ansvar, og det er fantastisk – og nødvendigt. Som forbruger kan du efterhånden finde mange produkter, der på den ene eller anden måde er mere eller mindre bæredygtige.

Vi forstår godt, at det som forbruger kan være svært at gennemskue, hvad der gør en stor forskel.

Lad os starte med at slå fast, at bæredygtig produktion af tøj ikke er en sort eller hvid verden. Man kan gøre en positiv forskel på mange måder, men man må heller ikke lade sig forblænde. For eksempel kan tøj, der er produceret af økologisk bomuld godt være fyldt med skadelige farvestoffer. Farvestofferne har ikke noget at gøre med dyrkelsen af bomuld, så varen kan godt være markedsført som et produkt af økologisk bomuld.

Bæredygtig i hele kæden

Her på NorthOrganic forhandler vi udelukkende tøj, der er produceret under acceptable forhold med dokumentation i alle led af produktionen. I dyrkelsen af råmaterialet, tilblivelsen af metervaren, indfarvningen af stoffet, syningen af tøjet – og det gælder både arbejdsvilkår for alle i processen, miljøhensyn og sundhed i det endelige produkt.

Vi sætter en ære i, at fremstillingen af produkterne gør en forskel. At alt er bæredygtigt.

Ansvarlig bambus produktion
JBS Textile Group

Virksomheden bag

NorthOrganic er en del af den danske tekstilvirksomhed JBS Textile Group A/S, der blev etableret i 1939 og som siden har udviklet sig fra at være specialist i at producere herreundertøj til i dag at producere undertøj, strømper og andet tøj til både mænd, kvinder og børn.

Med egne fabrikker i Europa og tætte samarbejdspartnere i Fjernøsten sikres tæt kontrol med produktionen.

Miljøvenlig pakning Save the Future

Flere brands

JBS Textile Group A/S ejer en række brands, blandt andet alle de brands du kan købe varer fra her i webshoppen. Når du køber produkter på NorthOrganic køber du altså produkter direkte fra den producerende virksomhed. Vi ved alt om tilblivelsen af produkterne, så er der noget du ønsker at vide, som du ikke allerede kan læse her på siden, så er du velkommen til at spørge.

De forskellige brands har hver sin historie og målgruppe. Nogle brands er opkøbt gennem tiden, og andre er grundlagt af JBS Textile Group A/S. Fælles for alt tøj her i webshoppen er, at bæredygtighed er en afgørende parameter. Grundtanken med at etablere NorthOrganic er at tilbyde dig en webshop, hvor alt hvad du køber, er bæredygtigt. NorthOrganic er din adgang til viden om bæredygtig produktion, og din adgang til kvalitetsprodukter, der er gode for både miljøet og dig.

Bambus tøj fra NorthOrganic