Underbukser til mænd

Underbukser til mænd er ikke helt ligetil at definere - for det er meget individuelt hvilke type underbukser man synes er behagelige. Hos NorthOrganic har vi et bredt udvalgt af herreunderbukser, du kan få løse boxershorts, lange underbukser, tights der sidder tæt, trunks eller briefs.

Hos NorthOrganic finder du kun underbukser til mænd i materialer som bambusviskose, økologisk bomuld og recycled polyester.

Lige nu kan du købe underbukser fra JBS, Resteröds, Dovre, Claudio og JBS of Denmark.

Underbukser til mænd
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Hvordan vælger jeg underbukser til mænd?

Når du skal du vælge underbukser til mænd, skal du se på forskellige faktorer, som spiller ind i dit valg. For ikke bare er der forskel på de materialer du finder i underbukser og boxershorts, men der er også forskel på om de er stramme eller løse - om de er med- eller uden ben - eller gylp. Og selvfølgelig også hvilken kvalitet du ønsker - om du vil shoppe underbukser sjældent eller ofte, alt efter hvor længe dine underbukser holder.

Materialer i underbukser

Hos NorthOrganic forhandler vi kun underbukser som er ansvarligt producerede. For dig betyder det, at du kan vælge mellem underbukser, hvor vi har taget stilling til materialerne de er lavet af. Du kan vælge mellem bambus, økologisk bomuld og recycled polyester.

Hvilke typer underbukser er der?

Underbukser findes både uden ben, med ben og med lange ben. Men på samme måde findes de også med ben, som enten er tætsiddende eller løse. Det kan godt føre til lidt forvirring, men heldigvis kan vi hurtigt uddybe og inddele.

Underbukser med ben kan inddeles i korte og lange. De kortbenede er enten tætsiddende eller løstsiddende boxershorts.

Underbukser i kvalitet

I dit valg af underbukser bør du tænke kvalitet ind i din beslutning. For det er ikke blot vigtigt ud fra et økonomisk, men også ud fra et ansvarsfuldt perspektiv. Der er nemlig flere fordele ved at købe kvalitet.

For det første er det bedre for pengepungen. Kvalitet koster mere - ja, men på den lange bane vinder den gode kvalitet over den dårlige. Det betyder, at dine underbukser af god kvalitet holder længere - på formen, farverne og udseendet og der slides ikke hul nær så nemt.

For det andet er det bedre for os alle. Jo færre stykker nyt tøj vi hele tiden køber, jo mindre produktion af nyt tøj er hermed nødvendig. Det er godt for os alle.

Er materialerne i dine underbukser desuden ansvarligt producerede, vil du samtidig støtte en produktion af tøj, hvor der er taget stilling. Hvor certificeringer som FSC®, GOTS og OEKO-TEX® betyder noget.

Vælg dine underbukser med omhu.