Underbukser til Mænd | Bæredygtige underbukser til herre | NorthOrganic

Underbukser til mænd

Underbukser til mænd er ikke helt ligetil at definere - for det er meget individuelt hvilke type underbukser man synes er behagelige. Hos NorthOrganic har vi et bredt udvalgt af herreunderbukser, du kan få løse boxershorts, lange underbukser, tights der sidder tæt, trunks eller briefs.

Hos NorthOrganic finder du kun underbukser til mænd i materialer som bambusviskose, økologisk bomuld og recycled polyester.

Lige nu kan du købe underbukser fra JBS, Resteröds, Dovre, Claudio og JBS of Denmark.

Underbukser til mænd
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Hvordan vælger jeg underbukser til mænd?

Når du skal du vælge underbukser til mænd, skal du se på forskellige faktorer, som spiller ind i dit valg. For ikke bare er der forskel på de materialer du finder i underbukser og boxershorts, men der er også forskel på om de er stramme eller løse - om de er med- eller uden ben - eller gylp. Og selvfølgelig også hvilken kvalitet du ønsker - om du vil shoppe underbukser sjældent eller ofte, alt efter hvor længe dine underbukser holder.

Materialer i underbukser

Hos NorthOrganic forhandler vi kun underbukser som er ansvarligt producerede. For dig betyder det, at du kan vælge mellem underbukser, hvor vi har taget stilling til materialerne de er lavet af. Du kan vælge mellem bambus, økologisk bomuld og recycled polyester.

  • Underbukser i bambus er det mest populære materialevalg. Og det gælder både om du skal have tights, løse boxershorts, briefs, lange underbukser eller underbukser med gylp - se fx. alle vores underbukser i bambus.
  • Underbukser i økologisk bomuld er et mere traditionelt valg, da bomuld længe har været det mest almindelige materiale. Hos NorthOrganic går vi op i det ansvarligt producerede - og derfor er det oplagt, at den eneste form for bomuld vi har er økologisk bomuld.
  • Underbukser i recycled polyester begrænser sig en smule mere og du finder derfor kun tights - de tætsiddende boxershorts i dette materiale, som er af genbrugte plastikflasker, tekstiler mm.

Hvilke typer underbukser er der?

Underbukser findes både uden ben, med ben og med lange ben. Men på samme måde findes de også med ben, som enten er tætsiddende eller løse. Det kan godt føre til lidt forvirring, men heldigvis kan vi hurtigt uddybe og inddele.

  • Underbukser uden ben er mest kendt som Briefs - eller traditionelle herreunderbukser/trusser til mænd. Måske du kender dem som speedoes, som ligeså meget refererer til de traditionelle badebukser. Briefs er uden ben og adskiller sig her fra boxershorts, tights og Long Johns.

Underbukser med ben kan inddeles i korte og lange. De kortbenede er enten tætsiddende eller løstsiddende boxershorts.

  • Tights - de tætsiddende boxershorts er de mest populære underbukser til mænd efterhånden. De sidder tæt og har korte ben og har en tyk elastikkant i toppen, som giver plads til brandet eller statements.
  • Løse boxershorts - er nøjagtig som navnet fint dækker. De sidder løst, har korte ben og anvendes af mange som nat-shorts, hvor mange ellers sværger til pyjamas-bukser. De løse boxershorts er pr. definition en smule mere casual.
  • Long Johns - de lange underbukser er - med de samme ord underbukser med lange ben. Long Johns fungerer som et ekstra lunt lag indenunder bukser - eller til afslappende weekendmorgener. 
  • Underbukser med gylp fås både som lange underbukser, men også som boxershorts (tights) eller som briefs. Du kan altså få muligheden for gylp i både underbukser med lange, korte og helt uden ben.

Underbukser i kvalitet

I dit valg af underbukser bør du tænke kvalitet ind i din beslutning. For det er ikke blot vigtigt ud fra et økonomisk, men også ud fra et ansvarsfuldt perspektiv. Der er nemlig flere fordele ved at købe kvalitet.

For det første er det bedre for pengepungen. Kvalitet koster mere - ja, men på den lange bane vinder den gode kvalitet over den dårlige. Det betyder, at dine underbukser af god kvalitet holder længere - på formen, farverne og udseendet og der slides ikke hul nær så nemt.

For det andet er det bedre for os alle. Jo færre stykker nyt tøj vi hele tiden køber, jo mindre produktion af nyt tøj er hermed nødvendig. Det er godt for os alle.

Er materialerne i dine underbukser desuden ansvarligt producerede, vil du samtidig støtte en produktion af tøj, hvor der er taget stilling. Hvor certificeringer som FSC®, GOTS og OEKO-TEX® betyder noget.

Vælg dine underbukser med omhu.