Recycled polyester

Polyester (plastik) har fået meget negativ omtale i de senere år for den effekt på miljøet. Mængden af plastikaffald vokser, mens vi stadig producerer nyt. Det har skabt en positiv udvikling på området, hvor der nu i stigende grad genanvendes polyester i tekstil. Du finder det i recycled polyester-underbukser, strømper og mere, som du kan købe hos NorthOrganic.

Polyesterfibre har mange gode egenskaber, blandt andet er de særdeles slidstærke og kan derfor holde  længe.

Når vi genbruger den plastik, der allerede er produceret, så har det et væsentlig mindre aftryk på miljøet. Derfor er har NorthOrganic valgt at føre produkter i recycled polyester.

Recycled Polyester
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC©-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Bemærk at vi hos NorthOrganic benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.