FSC® certificering

Hvad er FSC®?

Forest Stewardship Council (FSC®) er en international nonprofit organisation med flere interessenter, der er oprettet for at fremme ansvarlig forvaltning af verdens skove. I en FSC®-certificeret skov fældes der ikke flere træer, end skoven selv kan nå at reproducere og dyr og planteliv beskyttes.

Desuden garanterer FSC®-certificeringen, at de mennesker, der arbejder i skoven, sikres uddannelse, sikkerhedsudstyr og anstændige lønninger.

FSC® ved NorthOrganic

Vi er medlem af Forest Stewardship Council (FSC®), og vi er også certificeret af FSC® til at sælge FSC®-certificerede tekstiler. Vores kontor og lager i Danmark er auditeret og godkendt af FSC®.

Desuden er vores undertøjsfabrik i Litauen også blevet FSC®-certificeret, hvilket tilmed gør det muligt for os at producere tekstilprodukter i høj kvalitet af FSC®-certificeret bambusviskose.

License Code: FSC-C160308

Vi har også både GOTS-certificering - og er OEKO-TEX certificeret hos NorthOrganic.

FSC® certificering
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Bemærk at vi hos NorthOrganic benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.