FSC® certificering

Hvad er FSC®?

Forest Stewardship Council (FSC®) er en international nonprofit organisation med flere interessenter, der er oprettet for at fremme ansvarlig forvaltning af verdens skove. I en FSC®-certificeret skov fældes der ikke flere træer, end skoven selv kan nå at reproducere og dyr og planteliv beskyttes.

Desuden garanterer FSC®-certificeringen, at de mennesker, der arbejder i skoven, sikres uddannelse, sikkerhedsudstyr og anstændige lønninger.

FSC® ved NorthOrganic

Vi er medlem af Forest Stewardship Council (FSC®), og vi er også certificeret af FSC® til at sælge FSC®-certificerede tekstiler. Vores kontor og lager i Danmark er auditeret og godkendt af FSC®.

Desuden er vores undertøjsfabrik i Litauen også blevet FSC®-certificeret, hvilket tilmed gør det muligt for os at producere tekstilprodukter i høj kvalitet af FSC®-certificeret bambusviskose.

License Code: FSC-C160308

Vi har også både GOTS-certificering - og er OEKO-TEX certificeret hos NorthOrganic.

FSC® certificering
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK