Bambustøj

Bambustøj er taget til i popularitet de seneste par år. Den mest udbredte årsag er, at tøj i bambusviskose er meget blødt. Følelsen af at tage tøjet på, er særdeles behageligt mod huden.

Det næste er egenskaberne som bambus skaber i tøjet. Den måde det fremstilles på, gør at det skaber en masse små luftlommer i tøjet, hvilket gør det mere åndbart og kan absorbere mere vand end traditionel bomuld.

Den bambus du køber hos NorthOrganic er produceret i et "lukket system" på fabrikken, hvor vandet genbruges. Det gør vores bambustøj mindre skadeligt for miljøet end konventionel bambus.

Bambustøj
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC©-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Mere om bambustøj

En en stor fordel ved tøj i bambusviskose er, at bambus er et materiale, som er væsentlig mere skånsomt ved miljøet end bomuldsmarker. Det skyldes primært at bambusplanten vokser meget hurtigere og ikke kræver pesticider og andre kemikalier imod skadedyr. Det spreder endda sig selv helt naturligt.

Alt bambustøj du kan købe hos NorthOrganic er FSC-certificeret og produceret efter, at sætte mindst muligt aftryk på miljøet – og vi vil gerne medvirke til at gøre tingene endnu bedre i fremtiden.

Læs også mere om hvorfor vi er bambuseksperter.

Bemærk at vi hos NorthOrganic benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.