JBS

JBS

JBS er Danmarks største undertøjsbrand til herre. Mærket blev etableret i 1939 og har leveret millioner af underbukser og undertrøjer til mænd, der ofte har fundet en favoritstyle og været loyale brugere år efter år.

JBS har i mange år formået at have en meget bred målgruppe med både klassiske produkter til voksne mænd, og produkter med et yngre snit til den yngre mand.

JBS har altid være kendt for sin høje kvalitet og ensartede pasform. Det siges om JBS, at det er mere sandsynligt, at du ændrer form end at JBS-undertøjet ændre form.

Klassisk hvid undertrøje fra JBS

Den klassiske hvide undertrøje

Et af de mest ikoniske produkter fra JBS er den klassiske hvide undertrøje i 100% bomuld uden sidesømme.

Et produkt, der kan kogevaskes og stadig holder sin pasform vaske efter vask, år efter år. Gennem tiden er der solgt mere end 5 millioner styk af den model alene i Danmark. Det er en absolut original klassiker, der stadig produceres på JBS´s egen fabrik i Europa.

Den forhandles her på NorthOrganic i en version med 100% økologisk bomuld.

Innovation og bæredygtighed

JBS er meget mere end klassiske produkter og tradition. JBS står også for innovation og bæredygtighed. I 2020 blev JBS det første brand i verden, der kunne tilbyde en undertøjsserie i FSC certificeret bambus.

Undertøj af bambus er det mest banebrydende produkt for JBS i flere årtier. JBS har testet mere end 30 fibersammensætninger og kompositioner for at finde frem til den unikke blanding, der har givet et både holdbart, ekstremt blødt og bæredygtigt produkt.

Der er i øjeblikket en markant stigende efterspørgsel på bambusundertøjet fra JBS i Skandinavien, Tyskland, Holland, Schweitz og flere andre europæiske lande.

Bæredygtigt bambus materiale