Børnetøj

Hos NorthOrganic finder du et udvalg af børnetøj i bæredygtige materialer - både til baby, pige og dreng.

Til baby finder du de blødeste bodystockings i bambus, der er nemme at tage af og på, det blødeste bambus sweatsæt og leggings din baby vil finde sig rigtig godt tilpas i. 

Til dreng og pige, finder du bambustrusser og underbukser, samt tanktop, toppe, undertrøjer og t-shirts. Altsammen i blødt bambus materiale, der er produceret på den mest bæredygtige måde muligt for bambus lige nu.

FSC certificeret bambus

Samtidig er alt børnetøjet i bambus vi har på shoppen FSC certificeret - det er vi de første i verden med. FSC®-certificering (FSC-C160308)

Det sikrer dit barn bambustøj der er bæredygtig produceret og fri for sundhedsskadelige kemikalier.

børnetøj
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Bemærk at vi hos NorthOrganic benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.