Resteröds

Resteröds

Moderne snit i en gammel sjæl. Resteröds blev etableret i 1935 i den lille svenske by Ljungskile. Det startede med long johns og undertrøjer. I dag er kollektionen udvidet betragteligt til at omfatte alt inden for undertøj, men også loungewear og andre accessories.

Resteröds underbukser

DNA med fokus på detaljen

Resteröds har et karakteristisk DNA med fokus på detaljer i en kollektion, der i stor stil afspejler moderigtigt basis. Pasform og snit henvender sig til en yngre målgruppe end de øvrige mærker på NorthOrganic. Eksempelvis kan du finde underbukser fra Resteröds med en lidt højere elastik end andre brands – og lad os sige det som det er, en høj elastik ruller på en mand, der har lidt for meget mave. Derfor anbefaler vi Resteröds til den moderne mand, der kan bære moderigtigt tøj.

Verdenskendt mærke

Resteröds har fundet vej til mange eksklusive butikker i verden, fra Beams i Tokyo til Galeries Lafayette i Paris og Magasin i København. Det urbane DNA, det mordene snit og de klassiske designs og farver giver et super cool produkt.

Resteröds fashion
Bæredygtig og økologiske produkter fra Resteröds

Innovative og eksperimenterende

Bæredygtighed og økologiske metervarer er en del af identiteten. Resteröds eksperimenterer gerne med materialer, nye muligheder og skæve ideer. Et godt eksempel er at Resteröds har skiftet engangsemballagen ud med en lille rejsetaske, som du kan bruge efterfølgende. Den passer perfekt til 7 par underbukser og har en opdeling, så du fra den ene side kan tilgå en lomme med teksten ”Fresh” og i den anden side af den lille taske er der en lomme med teksten ”Not so fresh”. Genial idé, der passer perfekt til tankegangen her på NorthOrganic.

Nitte FRI FRAGT 10% RABAT 20% RABAT FRI FRAGT 10% RABAT

Spin, vind & deltag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så har du chancen for at vinde op til 20% rabat på din næste ordre.

1 års forbrug af undertøj

Du deltager også i den store konkurrence, om at vinde 1 års forbrug af undertøj, til en værdi af 1000 kr.

Vinderen trækkes d. 1. juli 2021.

Tillykke, du har vundet!

Dit heldige asen. For at bruge din præmie, skal du huske at bruge den følgende rabatkode i checkout.


Bemærk, rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Når du har lagt dine varer i kurven, skal du bruge følgende rabatkode:

spinfri spin0510 spin0520 spinfri spin0510