Dovre

Dovre

”The original white” – sådan omtales brandet Dovre i hjemlandet Norge. Dovre er herreundertøj i høj kvalitet med høj slidstyrke og lang holdbarhed.

Dovre produkter

Tidsløst undertøj

Dovre blev etableret i 1922 og er opkaldt efter Dovre fjældet. Dovre er en lokal hero i Norge og er kendt for sit klassiske hvide undertøj og t-shirts i forskellige udformninger. Pasformen på produkterne afspejler de krav de norske forbrugere stiller til tidløst undertøj. F.eks. er det fra Dovre muligt at få t-shirts med en højere halsrib end det traditionelt ses på mange andre markeder.

Bæredygtigt tøj

De produkter vi forhandler her på NorthOrganic fra Dovre er lavet i bæredygtige materialer, f.eks. GOTS certificeret økologisk bomuld, og pakket ind i FSC certificerede emballager. Den høje kvalitet på produkterne og de klassiske designs er i sig selv bæredygtigt.

Miljøets største trussel fra tøjindustrien er køb-og-smid-væk kulturen. Derfor passer Dovre-produkternes lange holdbarhed perfekt ind i filosofien hos NorthOrganic, om at fremme mere bæredygtighed i tøjindustrien.

Bæredygtige Dovre tøj
Dovre tøj

Specialist på undertøj

Igennem Dovres lange historie har specialistrollen altid været grundstenen. I en periode har Dovre også været de unge moderigtige forbrugeres foretrukne mærke, hvor iøjnefaldende markedsføring har været med til at skabe den position. Her på NorthOrganic kan du købe de mest klassiske produkter fra Dovre – selvfølgelig alle i bæredygtige materialer.

Nitte FRI FRAGT 10% RABAT 20% RABAT FRI FRAGT 10% RABAT

Spin, vind & deltag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så har du chancen for at vinde op til 20% rabat på din næste ordre.

1 års forbrug af undertøj

Du deltager også i den store konkurrence, om at vinde 1 års forbrug af undertøj, til en værdi af 1000 kr.

Vinderen trækkes d. 1. juli 2021.

Tillykke, du har vundet!

Dit heldige asen. For at bruge din præmie, skal du huske at bruge den følgende rabatkode i checkout.


Bemærk, rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Når du har lagt dine varer i kurven, skal du bruge følgende rabatkode:

spinfri spin0510 spin0520 spinfri spin0510