Bæredygtighed

Bæredygtighed

Det er et faktum, at tekstilindustrien, som vi er en del af, har store negative konsekvenser for miljøet, og for mange af de mennesker, som arbejder i de udsatte dele af forsyningskæden.

Tøj er forbrugsvare

Tøj er blevet en forbrugsvare

Før i tiden købte man det tøj, man reelt havde brug for, man passede på det og skilte sig kun af med det, når det var slidt op.

I dag er virkeligheden en helt anden. Vi smider væk og køber nyt. Overproduktion af tøj er en stor udfordring for miljøet.

Opskriften på, hvad bæredygtigt tøj reelt er, er mere kompliceret en som så, og involverer i høj grad forbrugeren. Uanset hvor bæredygtigt et stykke tøj er produceret, vil det reelle aftryk i høj grad afhænge af, hvordan og hvor længe tøjet bliver brugt, samt hvad der sker med tøjet, når det ikke længere kan bruges.

Tøj er først miljømæssigt og socialt ansvarligt, når det kommer fra bæredygtige materialer, når det er designet, så du har lyst til at bruge det igen og igen, og når det er produceret, så det kan holde til at blive brugt mange gange. Det er opskriften, og det er det, vi hos NorthOrganic har valgt at tage udgangspunkt i.

Gode produkter skiftes mindre

Gode produkter af høj kvalitet, som skal udskiftes sjældnere, betyder mindre affald, mindre energiforbrug og mindre forurening.

For os handler kvalitet ikke kun om godt håndværk. Det handler faktisk om meget mere end det. Kvalitetsprodukter skal være langtidsholdbare, de skal være behagelige at have på, de skal laves af de bedste og mest bæredygtige materialer, de skal laves med respekt for mennesker og miljøet, og de skal fremstilles uden brug af giftige kemikalier.

Dét er vores tilgang til bæredygtigt tøj.

Gode produkter
Nitte FRI FRAGT 10% RABAT 20% RABAT FRI FRAGT 10% RABAT

Spin, vind & deltag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så har du chancen for at vinde op til 20% rabat på din næste ordre.

1 års forbrug af undertøj

Du deltager også i den store konkurrence, om at vinde 1 års forbrug af undertøj, til en værdi af 1000 kr.

Vinderen trækkes d. 1. juli 2021.

Tillykke, du har vundet!

Dit heldige asen. For at bruge din præmie, skal du huske at bruge den følgende rabatkode i checkout.


Bemærk, rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Når du har lagt dine varer i kurven, skal du bruge følgende rabatkode:

spinfri spin0510 spin0520 spinfri spin0510