T-shirt Herre | Bæredygtige t-shirts til mænd | NorthOrganic

T-shirts til mænd

Du kan købe en rigtig god herre t-shirt hos NorthOrganic, som sætter et mindre klimaaftryk end konventionelt producerede t-shirts. De t-shirts til mænd vi sælger, er kun syet i materialer som er behagelige mod din hud. Du kan vælge t-shirts i materialer som bambusviskose, økologisk bomuld og økologisk uld.

Prøv bare en bambusviskose t-shirt og du vil forstå. Fælles for vores t-shirts er, at vi har udelukkende t-shirts fra kendte mærker, som alle producerer kvalitets t-shirts. Du kan derfor finde t-shirts fra JBS, Resteröds, Dovre, JBS of Denmark og Claudio. 

 

T-shirts til mænd
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Hvilken t-shirt skal jeg vælge?

Når du skal vælge din næste t-shirts, er der forskellige parametre du kan skæve til for at blive mest muligt tilfreds med dit valg. Og hvem ved - måske du finder netop det mærke, som du ikke vil gå væk fra igen, når først du har prøvet det.

Her er de parametre du skal have styr på, hvis du vil tage så godt et valg af t-shirt som muligt:

  • Størrelse: Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder en t-shirt i den størrelse som passer godt til dig. Du har sikkert allerede en god ide om dette, men tjek altid om der står en ekstra kommentar til størrelsen om at den kan være større - eller mindre end standard-størrelserne.
  • Pasform: Pasformen er mindst ligeså vigtig som størrelsen. Det er enormt vigtigt at vælge en form, som passer til dig og din kropstype. Du kan finde t-shirts som er tætte og løse. Se på billederne og læs beskrivelsen for at være så sikker som muligt i dit valg.
  • Materiale: Hos NorthOrganic har vi kun tøj som er ansvarligt produceret, så du kan vælge en t-shirt i enten bambus, økologisk bomuld eller økologik uld.
  • Halsens udformning: Halsen kan være enten en O-hals eller en V-hals. Begge er formet efter bogstavets form og O-halsen er derfor rund som en cirkel, og V-halsen skarp og med en dybere udskæring.
  • Længden: Du kan både på t-shirts, som er korte og lange. Den korte er mest kendt og brugt, men t-shirts med lidt ekstra længde kan give et helt andet udtryk og vokser langsomt i popularitet. 
  • Længden på ærmer: Har også noget at sige. Helt generelt er der kortærmede t-shirts - og langærmede t-shirts. Men nogle t-shirts med korte ærmer laves faktisk også med lidt længere ærmer for at give et nyt udtryk. Der er også t-shirts som har til formål at fremhæve overarmene, og derfor skal du studere billederne og læse teksten inden du lægger din ordre.

Hos NorthOrganic tænker vi over alle dele af det tøj vi sælger. Vi sørger for, at alt det tøj vi sælger er ansvarligt produceret. Derfor kan du vælge netop den t-shirt som du har lyst til, uden at skulle spekulere videre over dens ophav.