No show strømper til herre

Der er mange forskellige grunde til, at du ønsker at købe no show sokker til mænd. Måske kan du ikke lide følelsen af bare fødder i skoene, da det får dine fødder til at svede og lugte. Eller måske vil de bare gerne kunne gå barfodet i deres sko, uden at det ser mærkeligt ud.

No show-sokker kan fås i en række forskellige materialer, men de mest almindelige er bomuld og bambus.

De er skåret lavt, så de passer behageligt under kanten af din sneaker, og de er normalt ret tynde, så du behøver ikke at bekymre dig om, at de gør dine fødder for svedige. Desuden findes de i en række forskellige farver, så du kan finde det perfekte par, der passer til dine sneakers.

Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Bemærk at vi hos NorthOrganic benytter os af cookies. Det gør vi for at sikre dig en bedre oplevelse på hjemmesiden, se statistikker og gøre vores marketing mere relevant. Du accepterer cookies ved at bekræfte her.