5 fordele ved strømper af bambus

Vi er helt vilde med strømper lavet af bambus. Det er der mange gode grunde til, og her får du fem af dem.

Komfort – Den første og måske bedste grund til at vælge bambusstrømper er, at de er utroligt komfortable at have på. Fibrene af bambusviskose er runde og meget fine, hvilket giver en strømpe der er så blød, at man næsten ikke mærker, at man har den på.

Temperaturregulerende – Bambusfibre har en meget levende struktur, som gør, at der naturligt bliver skabt luftlommer mellem fibrene. Disse luftlommer giver en isolerende og temperaturregulerende effekt, der holder dig varm om vinteren og virker kølende om sommeren.

Svedtransporterende – De luftlommer, som naturligt bliver skabt mellem bambusfibrene, gør, at en bambusstrømpe nemt absorberer og transporterer fugt væk fra foden. Strømper af bambus kan absorbere tre til fire gange så meget fugt som strømper af bomuld, før de føles våde.

Mindsker dårlig lugt – De temperaturregulerende og svendtransporterende egenskaber, som bambusfiberen besidder, er medvirkende til, at bambusstrømper skaber dårlige forehold for bakterier og naturligt reducerer lugten fra sved.  

Bedre for miljøet – Bambusplanten har et naturligt forsvar mod bakterier, som gør, at den kan vokse uden brug af farlige sprøjtegifte og pesticider. Desuden vokser bambus uden behov for kunstvanding.

Nitte FRI FRAGT 10% RABAT 20% RABAT FRI FRAGT 10% RABAT

Spin, vind & deltag

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så har du chancen for at vinde op til 20% rabat på din næste ordre.

1 års forbrug af undertøj

Du deltager også i den store konkurrence, om at vinde 1 års forbrug af undertøj, til en værdi af 1000 kr.

Vinderen trækkes d. 1. juli 2021.

Tillykke, du har vundet!

Dit heldige asen. For at bruge din præmie, skal du huske at bruge den følgende rabatkode i checkout.


Bemærk, rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Når du har lagt dine varer i kurven, skal du bruge følgende rabatkode:

spinfri spin0510 spin0520 spinfri spin0510