Herre Bambus
Bambus, T-shirt O-neck, Grøn -Dovre
Bambus, T-shirt O-neck, Grøn -Dovre
Bambus, T-shirt O-neck, Grøn -Dovre

Bambus, T-shirt O-neck, Grøn

Dovre
199,00 DKK
Farver
Bambus
Bambus er hårdfør og kan derfor dyrkes uden pesticider eller kunstvanding. Viskosen dannes i lukket kredsløb, hvor vandet genbruges.
Etisk fremstillet
Ingen børnearbejde, underbetalte medarbejdere, udledning af kemikalier eller rovdrift på skovarealer.
Læs mere om produktets egenskaber

Oplev den ultimative kombination af stil, komfort og miljøvenlighed med denne T-shirt fra Dovre. Brandet, der hylder naturen og kvalitet, har skabt en unik T-shirt, hvor der er tænkt bæredygtige tanker omkring produktionen. T-shirten er lavet af 65% bambusviskose, 30% økologisk bomuld og 5% elastan, som alle er naturlige materialer med fokus på at skåne miljøet. Den grønne farve symboliserer Dovres forpligtelse til bæredygtighed og respekt for naturen. Med en rund halsudskæring og en perfekt længde er den ideel til enhver lejlighed. Det elastiske materiale sikrer en god pasform og bevægelsesfrihed, så du kan føle dig tilpas hele dagen. Vælg Dovre T-shirten til din garderobe i dag og vær med til at tage et skridt mod en mere miljøvenlig fremtid.

MPN: 41-11679-2-61

Denne bambus kommer fra en FSC®-certificeret bambusplantage og er derfor dyrket bæredygtigt og under ordentlige forhold for både dyreliv og mennesker.

Bambus viskosen er fremstillet i et ”lukket kredsløb”, hvor de kemiske hjælpemidler recirkuleres og 98% af vandet bliver renset og genbrugt. Det gør denne bambus viskose meget mere bæredygtig end konventionel bambus viskose.

Læs mere om vores bambus her.

Blandingen af bambus, økologisk bomuld og elastan giver følgende egenskaber:

  • Utrolig blødt med god stretch
  • Temperaturregulerende
  • Absorberer fugt (svedtransporterende)
  • Skaber dårlige forhold for bakterier (mindsker lugt)

Ydermere er bambusviskose bæredygtig, da bambus kan vokse op til 1 meter om dagen, selvsående - helt uden brug af sprøjtemidler eller andre kemikalier.


Sammensætning — 65% Viskose (Bambus), 30% Bomuld (Økologisk), 5% Elastan

Bambus er et naturmateriale

Skånsom vask med kold eller varm vand op til 40 grader.
Benyt et skånsomt vaskemiddel.

Bør hænge og tørre i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambus

Bambus

Når vi snakker om tekstiler af bambus, snakker vi i bund og grund om viskosefibre. Det kan være svært at forklare, hvilken slags fiber, viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som uld og bomuld), men det er på samme tid heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) – den lander et sted midt imellem.

Læs mere om vores Bambus viskose

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette brand