Herre Bambus
Bambus, Strømper, Multifarvet -Egtved

Bambus, Strømper, Multifarvet

Egtved
80,00 DKK
Farver
Udsolgt

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:

Bambus
Bambus er hårdfør og kan derfor dyrkes uden pesticider eller kunstvanding. Viskosen dannes i lukket kredsløb, hvor vandet genbruges.
Etisk fremstillet
Ingen børnearbejde, underbetalte medarbejdere, udledning af kemikalier eller rovdrift på skovarealer.
Læs mere om produktets egenskaber

Giv dit outfit et bæredygtigt touch med disse elegante strømper i multifarvet bambusviskose fra Egtved. Med fokus på miljøvenlighed og bæredygtig produktion, er disse strømper det perfekte valg for den stilbevidste forbruger. De bløde bambusviskose og stærke polyamidfibre kombinerer komfort og holdbarhed på en elegant måde, der afspejler Egtveds lange historie og fokus på kvalitet og innovation. Tag et skridt mod en mere bæredygtig livsstil med disse strømper, der er fremstillet af det miljøvenlige materiale bambus. Tilføj et interessant element til dit hverdagslook og nyd den ultimative komfort hele dagen. Bestil dine Egtved strømper i dag og oplev kvalitet og stil på en bæredygtig måde.

MPN: 45-57355-0-290

Denne bambus kommer fra en FSC®-certificeret bambusplantage og er derfor dyrket bæredygtigt og under ordentlige forhold for både dyreliv og mennesker.

Bambus viskosen er fremstillet i et ”lukket kredsløb”, hvor de kemiske hjælpemidler recirkuleres og 98% af vandet bliver renset og genbrugt. Det gør denne bambus viskose meget mere bæredygtig end konventionel bambus viskose.

Læs mere om vores bambus her.

Blandingen af bambus, økologisk bomuld og elastan giver følgende egenskaber:

  • Utrolig blødt med god stretch
  • Temperaturregulerende
  • Absorberer fugt (svedtransporterende)
  • Skaber dårlige forhold for bakterier (mindsker lugt)

Ydermere er bambusviskose bæredygtig, da bambus kan vokse op til 1 meter om dagen, selvsående - helt uden brug af sprøjtemidler eller andre kemikalier.


Sammensætning — 71% Viskose (Bambus), 29% Polyamid

Bambus er et naturmateriale

Skånsom vask med kold eller varm vand op til 40 grader.
Benyt et skånsomt vaskemiddel.

Bør hænge og tørre i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambus

Bambus

Når vi snakker om tekstiler af bambus, snakker vi i bund og grund om viskosefibre. Det kan være svært at forklare, hvilken slags fiber, viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som uld og bomuld), men det er på samme tid heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) – den lander et sted midt imellem.

Læs mere om vores Bambus viskose

Flere produkter i dette materiale