Herre Viskose (Bambus)
Bambus, Tights, 3-pack, Lysblå, Rød, Navy -JBS
Bambus, Tights, 3-pack, Lysblå, Rød, Navy -JBS
Bambus, Tights, 3-pack, Lysblå, Rød, Navy -JBS
Bambus, Tights, 3-pack, Lysblå, Rød, Navy -JBS

Bambus, Tights, 3-pack, Lysblå, Rød, Navy

JBS
400,00 DKK

Farver
Udsolgt

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:

Viskose (Bambus)
Bambus er hårdfør og kan derfor dyrkes uden pesticider eller kunstvanding. Viskosen dannes i lukket kredsløb, hvor vandet genbruges.
Etisk fremstillet
Ingen børnearbejde, underbetalte medarbejdere, udledning af kemikalier eller rovdrift på skovarealer.
Læs mere om produktets egenskaber

JBS 3-pack tights i bambusviskose i lysblå, rød og navy er et symbol på JBS' dedikation til miljøvenlighed og bæredygtighed. Disse multifarvede herreunderbukser er skabt til den bevidste mand, der ønsker både komfort og stil. Med en materialkomposition på 65% viskose (bambus), 30% økologisk bomuld og 5% elastan er disse tights ikke blot bløde og behagelige, men de afspejler også JBS' fokus på håndværk og holdbarhed. Bambusunderbukserne er mere end bare et stykke undertøj - de er en erklæring om klassisk maskulinitet og tidløs stil, samtidig med at de viser omsorg for vores planet. Ved at vælge disse tights, viser du din støtte til JBS' engagement i bæredygtig produktion og langvarig kvalitet. Så når du ifører dig JBS, ifører du dig også en bevidsthed om vores planets fremtid. Oplev forskellen med JBS - tilføj dette 3-pack af tights til kurven i dag og vær med til at skabe en stilfuld og bæredygtig fremtid for dig selv.

MPN: 0-180-51-995

Denne bambus kommer fra en FSC®-certificeret bambusplantage og er derfor dyrket bæredygtigt og under ordentlige forhold for både dyreliv og mennesker.

Bambus viskosen er fremstillet i et ”lukket kredsløb”, hvor de kemiske hjælpemidler recirkuleres og 98% af vandet bliver renset og genbrugt. Det gør denne bambus viskose meget mere bæredygtig end konventionel bambus viskose.

Læs mere om vores bambus her.

Blandingen af bambus, økologisk bomuld og elastan giver følgende egenskaber:

  • Utrolig blødt med god stretch
  • Temperaturregulerende
  • Absorberer fugt (svedtransporterende)
  • Skaber dårlige forhold for bakterier (mindsker lugt)

Ydermere er bambusviskose bæredygtig, da bambus kan vokse op til 1 meter om dagen, selvsående - helt uden brug af sprøjtemidler eller andre kemikalier.


Sammensætning — 65% Viskose (Bambus), 30% Bomuld (Økologisk), 5% Elastan

Bambus er et naturmateriale

Skånsom vask med kold eller varm vand op til 40 grader.
Benyt et skånsomt vaskemiddel.

Bør hænge og tørre i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Viskose (Bambus)

Viskose (Bambus)

Når vi snakker om tekstiler af bambus, snakker vi i bund og grund om viskosefibre. Det kan være svært at forklare, hvilken slags fiber, viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som uld og bomuld), men det er på samme tid heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) – den lander et sted midt imellem.

Læs mere om vores Bambus viskose

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette brand