Herre Bambus
Bambus, Tee O-hals, Grå -Resteröds
Bambus, Tee O-hals, Grå -Resteröds
Bambus, Tee O-hals, Grå -Resteröds

Bambus, Tee O-hals, Grå

Resteröds
199,95 DKK
Mængderabat Køb 2 stk eller flere og få 20% rabat - Mix med flere farver og styles

Farver
Bambus
Bambus er hårdfør og kan derfor dyrkes uden pesticider eller kunstvanding. Viskosen dannes i lukket kredsløb, hvor vandet genbruges.
Etisk fremstillet
Ingen børnearbejde, underbetalte medarbejdere, udledning af kemikalier eller rovdrift på skovarealer.
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308)
FSC®
Garanterer såvel ansvarlig skovdrift som beskyttelse af dyreliv. Desuden sikres uddannelse og anstændige lønninger til folk, der arbejder i skovene.
Læs mere om produktets egenskaber

Dette Tee med o-hals fra Resteröds er et must-have til enhver mand, der værdsætter autenticitet og kvalitet i sit tøjvalg. Det grå design passer perfekt ind i enhver garderobe og kan styles til både hverdag og festlige lejligheder. Med en materialekomposition bestående af 65% bambusviskose, 30% bomuld og 5% elastan er denne Tee et miljøvenligt valg, der samtidig er blød og behagelig at have på. Bambusviskose er et bæredygtigt materiale, der er åndbart og temperaturregulerende - perfekt til enhver sæson. Den klassiske o-hals og det tidsløse design viser, at der er tænkt bæredygtige tanker omkring produktionen af denne Tee. Kvaliteten er i top, og med Resteröds' lange historie siden 1935 kan du være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet og med en tidløs tradition bag sig. Forkæl dig selv eller en mand i dit liv med denne lækre Tee fra Resteröds, der tilføjer et stykke autenticitet og kvalitet til din garderobe.

MPN: 35-27041-2-6

Denne bambus kommer fra en FSC®-certificeret bambusplantage og er derfor dyrket bæredygtigt og under ordentlige forhold for både dyreliv og mennesker.

Bambus viskosen er fremstillet i et ”lukket kredsløb”, hvor de kemiske hjælpemidler recirkuleres og 98% af vandet bliver renset og genbrugt. Det gør denne bambus viskose meget mere bæredygtig end konventionel bambus viskose.

Læs mere om vores bambus her.

Blandingen af bambus, økologisk bomuld og elastan giver følgende egenskaber:

  • Utrolig blødt med god stretch
  • Temperaturregulerende
  • Absorberer fugt (svedtransporterende)
  • Skaber dårlige forhold for bakterier (mindsker lugt)

Ydermere er bambusviskose bæredygtig, da bambus kan vokse op til 1 meter om dagen, selvsående - helt uden brug af sprøjtemidler eller andre kemikalier.


Sammensætning — 65% Viskose (Bambus), 30% Bomuld, 5% Elastan
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308)
Det betyder, at bambusen er dyrket bæredygtigt og under ordentlige forhold for de mennesker, der har dyrket den.
Læs mere om FSC® certificeringen

Bambus er et naturmateriale

Skånsom vask med kold eller varm vand op til 40 grader.
Benyt et skånsomt vaskemiddel.

Bør hænge og tørre i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Bambus

Bambus

Når vi snakker om tekstiler af bambus, snakker vi i bund og grund om viskosefibre. Det kan være svært at forklare, hvilken slags fiber, viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som uld og bomuld), men det er på samme tid heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) – den lander et sted midt imellem.

Læs mere om vores Bambus viskose

Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308)

Forest Stewardship Council (FSC®) er en international nonprofit organisation med flere interessenter, der er oprettet for at fremme ansvarlig forvaltning af verdens skove. I en FSC®-certificeret skov fældes der ikke flere træer, end skoven selv kan nå at reproducere og dyr og planteliv beskyttes.

Læs mere om FSC® certificeringen
NorthOrganic

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette brand