Dame Viskose (Bambus)
Bambus, Capri leggings, Navy -Decoy
Bambus, Capri leggings, Navy -Decoy

Bambus, Capri leggings, Navy

Decoy
150,00 DKK
Farver
Udsolgt

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:

Viskose (Bambus)
Bambus er hårdfør og kan derfor dyrkes uden pesticider eller kunstvanding. Viskosen dannes i lukket kredsløb, hvor vandet genbruges.
Etisk fremstillet
Ingen børnearbejde, underbetalte medarbejdere, udledning af kemikalier eller rovdrift på skovarealer.
Læs mere om produktets egenskaber

Oplev den ultimative kombination af miljøvenlighed og stil med disse smukke Capri leggings fra Decoy. Med deres klassiske navy farve og bæredygtige blanding af 65% bambusviskose, 30% bomuld og 5% elastan, er disse leggings ideelle til både hverdagsbrug og afslapning derhjemme. Den bløde og strækbare materialekomposition sikrer en behagelig pasform, der følger din krop og giver dig fri bevægelighed hele dagen. Bambusviskose er også kendt for sin åndbarhed og antibakterielle egenskaber, hvilket gør disse leggings perfekte til alle sæsoner. Uanset om du skal ud at handle, træne eller bare slappe af derhjemme, vil disse Capri leggings være dit go-to valg. Forkæl dig selv med et par i dag og oplev den perfekte balance mellem miljøvenlighed og komfort med Decoy.

MPN: 9-8600-11-49

Denne bambus kommer fra en FSC®-certificeret bambusplantage og er derfor dyrket bæredygtigt og under ordentlige forhold for både dyreliv og mennesker.

Bambus viskosen er fremstillet i et ”lukket kredsløb”, hvor de kemiske hjælpemidler recirkuleres og 98% af vandet bliver renset og genbrugt. Det gør denne bambus viskose meget mere bæredygtig end konventionel bambus viskose.

Læs mere om vores bambus her.

Blandingen af bambus, økologisk bomuld og elastan giver følgende egenskaber:

  • Utrolig blødt med god stretch
  • Temperaturregulerende
  • Absorberer fugt (svedtransporterende)
  • Skaber dårlige forhold for bakterier (mindsker lugt)

Ydermere er bambusviskose bæredygtig, da bambus kan vokse op til 1 meter om dagen, selvsående - helt uden brug af sprøjtemidler eller andre kemikalier.


Sammensætning — 65% Viskose (Bambus), 30% Bomuld, 5% Elastan

Bambus er et naturmateriale

Skånsom vask med kold eller varm vand op til 40 grader.
Benyt et skånsomt vaskemiddel.

Bør hænge og tørre i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Viskose (Bambus)

Viskose (Bambus)

Når vi snakker om tekstiler af bambus, snakker vi i bund og grund om viskosefibre. Det kan være svært at forklare, hvilken slags fiber, viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som uld og bomuld), men det er på samme tid heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) – den lander et sted midt imellem.

Læs mere om vores Bambus viskose

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette brand

Andre købte også