Herre Viskose (Bambus)
Hør, Skjorte, Hvid -JBS of Denmark Men
Hør, Skjorte, Hvid -JBS of Denmark Men
Hør, Skjorte, Hvid -JBS of Denmark Men
Hør, Skjorte, Hvid -JBS of Denmark Men
Hør, Skjorte, Hvid -JBS of Denmark Men
Hør, Skjorte, Hvid -JBS of Denmark Men

Hør, Skjorte, Hvid

JBS of Denmark Men
500,00 DKK
Farver
Udsolgt

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:

Viskose (Bambus)
Bambus er hårdfør og kan derfor dyrkes uden pesticider eller kunstvanding. Viskosen dannes i lukket kredsløb, hvor vandet genbruges.
Etisk fremstillet
Ingen børnearbejde, underbetalte medarbejdere, udledning af kemikalier eller rovdrift på skovarealer.
Læs mere om produktets egenskaber

Oplev nordisk minimalisme med denne elegante skjorte fra JBS of Denmark, hvor der er tænkt bæredygtige tanker omkring produktionen. Skjorten er fremstillet af en luksuriøs blanding af 80% bambusviskose og 20% hør, der sikrer både komfort og holdbarhed. Den hvide farve understreger skjortens enkelthed og gør den velegnet til enhver lejlighed - fra formelle begivenheder til afslappede dage derhjemme. Men denne skjorte er mere end bare et stykke tøj. Den repræsenterer en livsstil, der opfordrer til at købe færre, men bedre produkter. Med denne skjorte får du ikke kun et kvalitetsprodukt, men også muligheden for at omfavne en bæredygtig livsstil og sætte farten ned i det travle liv. Så tag et øjeblik til at stoppe op, slappe af og nyde - med JBS of Denmark.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ! -  Dette materiale krymper mere end gennemsnittet. Man skal derfor vælge den størrelse man plejer at bruge og ikke blive afskrække af at produktet før første vask vil føles for stort/langt.  

MPN: 5-129-22-1

Denne bambus kommer fra en FSC®-certificeret bambusplantage og er derfor dyrket bæredygtigt og under ordentlige forhold for både dyreliv og mennesker.

Bambus viskosen er fremstillet i et ”lukket kredsløb”, hvor de kemiske hjælpemidler recirkuleres og 98% af vandet bliver renset og genbrugt. Det gør denne bambus viskose meget mere bæredygtig end konventionel bambus viskose.

Læs mere om vores bambus her.

Blandingen af bambus, økologisk bomuld og elastan giver følgende egenskaber:

  • Utrolig blødt med god stretch
  • Temperaturregulerende
  • Absorberer fugt (svedtransporterende)
  • Skaber dårlige forhold for bakterier (mindsker lugt)

Ydermere er bambusviskose bæredygtig, da bambus kan vokse op til 1 meter om dagen, selvsående - helt uden brug af sprøjtemidler eller andre kemikalier.


Sammensætning — 80% Viskose (Bambus), 20% Hør

Bambus er et naturmateriale

Skånsom vask med kold eller varm vand op til 40 grader.
Benyt et skånsomt vaskemiddel.

Bør hænge og tørre i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Viskose (Bambus)

Viskose (Bambus)

Når vi snakker om tekstiler af bambus, snakker vi i bund og grund om viskosefibre. Det kan være svært at forklare, hvilken slags fiber, viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som uld og bomuld), men det er på samme tid heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) – den lander et sted midt imellem.

Læs mere om vores Bambus viskose

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette brand