Resteröds bambus

Alt Resteröds bambusviskose tøj er af den bedste og blødeste kvalitet du kan forestile dig. Resteröds' bambusviskose er, selvfølgelig, FSC®-certificeret, som alt andet bambusviskose hos NorthOrganic. Det betyder altså, at tøjet fra Resteröds er ansvarligt produceret under gode forhold - og med henblik på at lette aftrykket på klimaet så meget som muligt.

Resteröds' bambusviskose undertøj og tøj er virkelig lækkert. Ikke nok med blødheden og kvaliteten, men også designet og udtrykket. Tøjet oser af både stil og casual. Og undertøjet er klassisk pænt og velkendt, men samtidig enormt tiltrækkende.

Resteröds bambus
Ingen produkter fundet
Dette bambussprodukt er FSC®-certificeret (FSC - C160308) Dette bomuldsprodukt er GOTS-certificeret (Ecocert - 210366) Bæredygtig Bæredygtig Bæredygtig
{{ getPercentSaved(product.price, product.sale_price) }} Spar 20% ved 5 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Spar 20% ved 2 stk Kampagnerabat {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ product.price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK
{{ product.real_price.toFixed(2) }} DKK

Resteröds bambus strømper

Resteröds bambus strømper finder du i både sorte - og hvide, men også i beige. Du finder både almindelige strømper, som når op på skinnebenet, men også de kortere strømper. Vi har korte Resteröds bambus-ankelstrømper i sort og hvid, men også de allerkorteste 'no-show' strømper i bambus har vi i de samme to klassiske farver. Sidst, men ikke mindst har vi også lækre retrostrømper i bambus fra Resteröds. Det er tennisstrømper - helt klassiske i hvid med et par striber omkring nederste del skinnebenet.

 

Resteröds bambus tøj

Du kan finde din næste hoodie i lækker bambuskvalitet fra Resteröds. Resteröds bambus hoodies er ensfarvede, klassiske hættetrøjer, som fås i flere forskellige farver. Og nu vi er i gang med sweat fra Resteröds, kan du også finde sweatshirts, sweatbukser - og sweatshorts. På samme måde som hættetrøjen er også disse sweat ensfarvede og fås i forskellige farver. Du kan også snuppe en lækker langærmet t-shirt i blød bambus fra Resteröds, som er lidt lettere i kvaliteten end sweatshirts ellers er.

 

Resteröds bambus undertøj

I Resteröds' undertøj i bambus finder du selvfølgelig de lækreste boxershorts. Ikke nok med at de er fantastisk bløde, men den store elastikkant indrammer også det lækre udtryk og giver en meget flot underbuks. Vores bambus boxershorts fra Resteröds er ensfarvede, men fås i mange lækre farver. Du kan købe boxershorts i bambus i praktiske multipacks på 3,5,7 og helt op til 10-packs og spare på prisen.

Vi har selvfølgelig også lækre briefs i bambus fra Resteröds, som har samme elastikkant, men altså ingen ben - og igen den samme bløde kvalitet. Dem kan du købe i nemme 3-packs.

Herudover har vi også undertrøjer i bambus - og t-shirts i bambus fra Resteröds. Med disse kan du få et blødt inderste lag på overkroppen i en fantastisk kvalitet. Køb dem i praktiske 2-packs.

Slutteligt har vi også long-johns i den bløde bambus fra Resteröds. De er bløde og praktiske til at holde lidt ekstra på varmen på en vandretur eller i kolde perioder - men også til at sove i.