Herre Viskose (Bambus)
Hør, Bukser, Hvid -JBS of Denmark Men
Hør, Bukser, Hvid -JBS of Denmark Men
Hør, Bukser, Hvid -JBS of Denmark Men
Hør, Bukser, Hvid -JBS of Denmark Men

Hør, Bukser, Hvid

JBS of Denmark Men
500,00 DKK
Farver
Udsolgt

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:

Viskose (Bambus)
Bambus er hårdfør og kan derfor dyrkes uden pesticider eller kunstvanding. Viskosen dannes i lukket kredsløb, hvor vandet genbruges.
Etisk fremstillet
Ingen børnearbejde, underbetalte medarbejdere, udledning af kemikalier eller rovdrift på skovarealer.
Læs mere om produktets egenskaber

Oplev enkelhedens elegance med JBS of Denmark's hvide bukser til mænd, der er designet med fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed. Inspireret af den minimalistiske nordiske livsstil, er disse bukser både stilfulde og behagelige. De er fremstillet af 80% viskose fra bambus og 20% hør, som er nøje udvalgt for deres bæredygtige egenskaber. Bambusviskosen er let og åndbar, mens hør tilføjer en luksuriøs tekstur. Disse bukser er et bevis på vores bestræbelser på at fremme en "køb mindre - køb bedre" filosofi. De er det perfekte valg for den moderne mand, der værdsætter kvalitet og bæredygtighed. Så tag et øjeblik til at stoppe op, slappe af og nyde livet, mens vores bukser afspejler en meningsfuld og miljøvenlig livsstil.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ! -  Dette materiale krymper mere end gennemsnittet. Vælg derfor den størrelse du plejer at bruge (eller find via størrelsesguiden) og lad dig ikke afskrække af at produktet før første vask vil føles for stort/langt. 

MPN: 5-129-92-1

Denne bambus kommer fra en FSC®-certificeret bambusplantage og er derfor dyrket bæredygtigt og under ordentlige forhold for både dyreliv og mennesker.

Bambus viskosen er fremstillet i et ”lukket kredsløb”, hvor de kemiske hjælpemidler recirkuleres og 98% af vandet bliver renset og genbrugt. Det gør denne bambus viskose meget mere bæredygtig end konventionel bambus viskose.

Læs mere om vores bambus her.

Blandingen af bambus, økologisk bomuld og elastan giver følgende egenskaber:

  • Utrolig blødt med god stretch
  • Temperaturregulerende
  • Absorberer fugt (svedtransporterende)
  • Skaber dårlige forhold for bakterier (mindsker lugt)

Ydermere er bambusviskose bæredygtig, da bambus kan vokse op til 1 meter om dagen, selvsående - helt uden brug af sprøjtemidler eller andre kemikalier.


Sammensætning — 80% Viskose (Bambus), 20% Hør

Bambus er et naturmateriale

Skånsom vask med kold eller varm vand op til 40 grader.
Benyt et skånsomt vaskemiddel.

Bør hænge og tørre i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Viskose (Bambus)

Viskose (Bambus)

Når vi snakker om tekstiler af bambus, snakker vi i bund og grund om viskosefibre. Det kan være svært at forklare, hvilken slags fiber, viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som uld og bomuld), men det er på samme tid heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) – den lander et sted midt imellem.

Læs mere om vores Bambus viskose

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette brand