Herre Viskose (Bambus)
Hør, Bukser, Navy -JBS of Denmark Men
Hør, Bukser, Navy -JBS of Denmark Men
Hør, Bukser, Navy -JBS of Denmark Men
Hør, Bukser, Navy -JBS of Denmark Men
Hør, Bukser, Navy -JBS of Denmark Men

Hør, Bukser, Navy

JBS of Denmark Men
500,00 DKK
Farver
Udsolgt

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:

Viskose (Bambus)
Bambus er hårdfør og kan derfor dyrkes uden pesticider eller kunstvanding. Viskosen dannes i lukket kredsløb, hvor vandet genbruges.
Etisk fremstillet
Ingen børnearbejde, underbetalte medarbejdere, udledning af kemikalier eller rovdrift på skovarealer.
Læs mere om produktets egenskaber

Træd ind i en verden af komfort og miljøvenlige valg med JBS of Denmark's hør/bambusviskose bukser i navy. Disse stilfulde herrebukser er skabt til mænd, der værdsætter nordisk design og ønsker at tage et bæredygtigt valg. Bukserne er fremstillet af en unik blanding af 80% bambusviskose og 20% hør, som giver en utrolig blød og behagelig følelse på huden. Med denne kombination får du det bedste fra begge verdener: bambusviskosens temperaturregulerende egenskaber og hørs naturlige styrke og holdbarhed. JBS of Denmark har tænkt bæredygtige tanker omkring produktionen af disse bukser, så du kan nyde et produkt, der er skånsomt for både dig og miljøet. Så når livet kræver, at du tager en pause og nyder øjeblikket, er JBS of Denmark's hør/bambusviskose bukser det ideelle valg. Køb mindre, køb bedre – og lad dig inspirere af det nordiske mantra: "Stop, relax, enjoy".

VÆR OPMÆRKSOM PÅ! -  Dette materiale krymper mere end gennemsnittet. Vælg derfor den størrelse du plejer at bruge (eller find via størrelsesguiden) og lad dig ikke afskrække af at produktet før første vask vil føles for stort/langt. 

MPN: 5-129-92-49

Denne bambus kommer fra en FSC®-certificeret bambusplantage og er derfor dyrket bæredygtigt og under ordentlige forhold for både dyreliv og mennesker.

Bambus viskosen er fremstillet i et ”lukket kredsløb”, hvor de kemiske hjælpemidler recirkuleres og 98% af vandet bliver renset og genbrugt. Det gør denne bambus viskose meget mere bæredygtig end konventionel bambus viskose.

Læs mere om vores bambus her.

Blandingen af bambus, økologisk bomuld og elastan giver følgende egenskaber:

  • Utrolig blødt med god stretch
  • Temperaturregulerende
  • Absorberer fugt (svedtransporterende)
  • Skaber dårlige forhold for bakterier (mindsker lugt)

Ydermere er bambusviskose bæredygtig, da bambus kan vokse op til 1 meter om dagen, selvsående - helt uden brug af sprøjtemidler eller andre kemikalier.


Sammensætning — 80% Viskose (Bambus), 20% Hør

Bambus er et naturmateriale

Skånsom vask med kold eller varm vand op til 40 grader.
Benyt et skånsomt vaskemiddel.

Bør hænge og tørre i skyggen.

NorthOrganic
NorthOrganic
Viskose (Bambus)

Viskose (Bambus)

Når vi snakker om tekstiler af bambus, snakker vi i bund og grund om viskosefibre. Det kan være svært at forklare, hvilken slags fiber, viskose er. Det er ikke en naturlig fiber (som uld og bomuld), men det er på samme tid heller ikke en syntetisk fiber (som polyester) – den lander et sted midt imellem.

Læs mere om vores Bambus viskose

Flere produkter i dette materiale

Flere produkter fra dette brand